OVER ONS

Onze missie
Mensen, en zeker ook kinderen, leren hun boodschap te versterken met inzet van lichaamshouding, stem, mimiek en doeltreffende gebaren. Zodat ze visueel, levendig en vrij kunnen communiceren met gebruik van lichaam en taal. Met als resultaat dat iedereen zijn of haar boodschap of verhaal beter over kan brengen.

Kernwoorden voor onze werkwijze zijn: uniek, authentiek en persoonlijk

 

 

Onze visie
Over vijf jaar is Gebarenrijk de organisatie die het visueel presenteren tot de normaalste zaak van de wereld heeft gemaakt. Dan is Gebarenrijk de autoriteit om volwassenen en kinderen beter te leren communiceren en presenteren met gebruik van hun hele lichaam, via mimiek, houding, stemgebruik en gebaren.

PRESENTEREN

Vrij en ontspannen je boodschap overdragen op een publiek, dat kan je leren

TRAININGEN

Een workshop of training volgen, of er een op maat laten maken, het kan allemaal

GEBARENLIEDJES

Vrolijke kinderliedjes zingen en verhalen vertellen met gebruik van mimiek en gebaren

 

GEBARENTAAL

Voor iedereen die geïnteresseerd is in deze prachtige, visuele taal

Irina Hoffer (oftewel Ellis Bell)

Irina Hoffer (oftewel Ellis Bell)

Eigenaar, coach en trainer, leraar Nederlandse gebarentaal

Enthousiast eigenaar van Gebarenrijk en Gebarenliedjes op vele gebieden werkzaam: als verhalenverteller, bedenker en uitvoerder van workshops en trainingen, maar ook journalist, redacteur, zangeres en projectmanager. Het gaat erom dat je plezier hebt in wat je doet!

Piet Bakker

Piet Bakker

Leraar Nederlandse gebarentaal

Organisator van het gebarencafe in Bovenkarspel en leraar Nederlandse gebarentaal. Doof na een hersenvliesontsteking, dus een ‘native speaker’. Extreem vaardig in zijn mimiek, de lessen zijn hierdoor altijd een genot om mee te maken.

Share This