GEBARENLIEDJES

Met Gebarenliedjes leer je spelenderwijs gebaren, via liedjes en verhalen.

Gebarenliedjes stimuleert het gebruik van gebaren bij de communicatie. Door gebaren te gebruiken wordt het verhaal dat je vertelt duidelijker en visueler. Je maakt plaatjes bij de woorden die je zegt, waardoor je kind je sneller begrijpt. Daarbij kan zij/hij jou zelf iets duidelijk maken, als dat via praten nog niet lukt.

NATIONALE VOORLEESDAGEN 2021 - COCO KAN HET!

Het prentenboek van de Nationale Voorleesdagen 2021 is ‘Coco kan het!’ van Loes Riphagen, uitgegeven door Uitgeverij Gottmer.
Zoals ieder jaar vertel ik het verhaal met ondersteunende gebaren. Zodat je met deze kennis het verhaal nog meer visuele vertelkracht mee kan geven. En natuurlijk is het liedje Kijk, ik kan het!, dat aansluit op het boek, daar ook te vinden.

Het verhaal: Alle babyvogels gaan voor het eerst vliegen. Alleen Coco durft niet. Wat als ze valt? Of als een kat haar grijpt? Maar als het wel lukt, kan ze samen met haar vriendjes mooie vormen vliegen. Zal het Coco lukken?

Van 20 tot en met 30 januari kan je op mijn YouTube-kanaal van Gebarenliedjes het filmpje bekijken dat ik heb gemaakt, met het verhaal uit het boek. Dat ik natuurlijk vertel met ondersteunende gebaren.

Maar… Daarvoor kan je het filmpje al bestellen, zodat je de gebaren bij het verhaal al kan bekijken en kan leren. Waardoor je zelf het verhaal tijdens het voorlezen of vertellen ook meer visuele aantrekkingskracht kan geven. Voor slechts 2,95! En je steunt er mijn werk op het YouTube-kanaal Gebarenliedjes ook nog eens mee.

YOUTUBE KANAAL

Gebarenliedjes heeft een eigen YouTube-kanaal waar Ellis Bell haar vrolijke kinderliedjes laat horen en zien. Neem een kijkje, abonneer je met een klik op de knop en doe mee!

Als je abonnee wordt, krijg je automatisch bericht bij nieuwe uploads. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste liedjes en verhalen.

DE NIEUWSTE FILMS

Gebarenliedje: Boot

Gebarenliedje: Wat is er aan de hand?

Gebarenliedje: Nee, nee, nee, ik wil het niet.

Gebarenliedje: Little girl

ZES GEBARENLIEDJES CD'S

 

Samen met muzikanten Feico de Leeuw en Jan Sijben heb ik al zes cd’s gemaakt, vol vrolijke kinderliedjes. Zeer uitnodigend, passend bij de belevingswereld van kinderen van 0-6 jaar en liedjes die zich goed lenen bij diverse thema’s. Helaas zijn de cd’s nu uitverkocht. Maar de liedjes zijn via iTunes, Spotify en op mijn eigen YouTube-kanaal te beluisteren en bekijken. Je kunt er dus nog steeds van genieten!

EBOEK: WAT IS ER AAN DE HAND MET SINTERKLAAS?

Ik ben trots op dit boek dat ik heb geschreven. Het gaat over mevrouw Weetalles Beter, een slimme wijze vrouw, die als een soort detective Pietje Petiet helpt om het probleem van Sinterklaas op te lossen. Dit is het eerste verhaal, van drie, dat is verschenen als hardcover. En uitverkocht is. Nu alleen nog als ebook verkrijgbaar. 

 

Share This