Voor een goede bedrijfspresentatie zijn slechts twee dingen nodig: een goed verhaal en het goed overbrengen van dit verhaal.

Op beide gebieden coachen wij uw medewerkers om hun verhaal nog duidelijker te maken en met meer flair te vertellen. Wij bespreken de inhoud en het doel van de presentatie, helpen uw medewerker naar een goede opbouw met relevante voorbeelden.

Daarnaast coachen wij uw medewerker naar een ontspannen en vrije manier van presenteren. Want niet iedereen vind het even gemakkelijk voor een aantal toehoorders ontspannen iets te vertellen. Wij geven tips op het gebied van lichaamshouding, mimiek, stemgebruik en doeltreffende gebaren. Wie bewust is van wat hij doet, kan kiezen op welke manier de presentatie gegeven wordt.

De professionals van Gebarenrijk helpen uw medewerkers via coaching met hun eigen wijze van presenteren. Waardoor ze met meer vertrouwen, vrijer en open presenteren.

Wij werken altijd doelgericht, praktisch, per project en op maat. Wilt u meer informatie of een afspraak? Stuur een mail naar irinahoffer@gebarenrijk.nl en wij nemen direct contact met u op.

 

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!